Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

 

Dr. SONIC 6886 akkumulátoros szájzuhany 3 fokozattal, 4 különböző fúvókával (türkiz) (39)

Ingyenes szállítás easyboxba, megjelölt termékekre!

Ország Boltja 2023 Népszerűségi díj I. helyezett
7 493 Ft
+ 1 590 Ft szállítási díj
Raktáron
irány a bolt »
emag.hu
 

Dr. SONIC 6886 akkumulátoros szájzuhany 3 fokozattal, 4 különböző fúvókával (fehér) (DS 6886 W)

További 1 ajánlat Ajánlatok elrejtése
7 990 Ft
+ 1 390 Ft szállítási díj
Raktáron
irány a bolt »
e-hall.hu

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 7 493 Ft

Termékleírás
Érezd fogaid olyan tisztának, mint eddig soha!A Dr. SONIC 6886 szájzuhany hasznos társad lesz a mindennapokban, ha még nagyobb hangsúlyt fektetsz a szájhigiéniára, és nem elégszel meg a fogmosással! Ha nehézséget okoz bizonyos részek tisztán tartása, ha állandó fogszabályozód van, a szájzuhany nagy segítségedre lesz a mindennapokban!Ugrás a vásárláshozMire jó a szájzuhany?A szájzuhany olyan eszköz, amely lehetővé teszi a fokozott szájhigiénia fenntartását azáltal, hogy egyszerűen használható, biztonságos alternatívát nyújt a fogközök és az íny megtisztítására, irányított vízsugár segítségével. Sőt, az állandó fogszabályozód megtisztítását is rábízhatod, de egy speciális fúvóka segítségével megszabadulhatsz a nyelvre rakódott lepedéktől is!Fontos: A szájzuhanyt mindig a fogkefe előtt használd, így a vízsugárral feltárva a fogkefe számára nehezen elérhető kritikus területeket, amelyek így fogmosás után érezhetően tisztábbak lesznek!Ugrás a vásárláshozRészletes információkra van szükséged?Blogcikkünkben részletesen írunk a szájzuhanyok használatáról, előnyeiről és típusairól. Olvasd el cikkünket hasznos tippeinkért is!Ugrás a vásárláshozVezetéknélküli, biztonságos használatA tölthető akkumulátornak köszönhetően kényelmes és biztonságos a használata. Nincs szükség újabb vezetékekre a fürdőszobájában, nem kell áramütés-veszélytől tartania. Időzítő a maximális kényelemértA készülék 2 perc működés után automatikusan kikapcsol. Amennyiben további tisztításra van szükség, az időzítő újraindítható. Ugrás a vásárláshozSokoldalú használat3 üzemmód és 4 különböző fúvókaHasználata könnyedén elsajátítható a nagy gomboknak köszönhetően, amelyekkel bármikor válthat az elérhető üzemmódok között:
  • WEAK: érzékeny fogak és íny
  • STRONG: mindennapi tisztítás
  • PULSE: mélytisztítás, fogíny masszírozás
Ugrás a vásárláshozA készülék használataTöltsd fel a tartályt langyos vízzel, majd illeszd a főegységre a tartályt, és rögzítsd a kiválasztott fúvókát a készülék nyílásába. Bekapcsolás előtt helyezze a fogsorához a készüléket és kapcsolja be a vízsugarat főkapcsolóval, majd válassza ki a kívánt működési módot. 2 perc elteltével a készülék kikapcsol, ekkor ürítsd ki a tartályt és a készülék bekapcsolásával távolítsd el a fúvókában rekedt vizet. A részletes használati utasítás elérhető itt . Ugrás a vásárláshozA csomag tartalma:
  • szájzuhany
  • tö ltőkábel (USB-adapterhez csatlakoztatható)
  • 4 különböző fúvóka:
  1. Standard fúvóka
  2. Fogíny-tisztító
  3. Nyelvtisztító kanál
  4. Fogszabályozó-tisztító
A termék higiéniai terméknek minősül. Amennyiben a csomagolás felbontásra került, vagy a kipróbálás jelei látszódnak a terméken, úgy a 14 napos elállási jog érvényét veszíti a 45/2014. (II. 26. ) Korm. rendelet 29. § (1) bekezdése alapján.

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.